lago di Garda, lake Garda, Garda see, lac de Garde, GardameerSponsor:

Ontdekken Gardameer
Ľ Gardameer Ľ Ontdekken
Ľ Zoeken in deze website 

Ontdekken

Ontdekken GardameerHet Gardameer (Italiaans: Lago di Garda) is het grootste meer van ItaliŽ. Het heeft een omtrek van 158,4 km. Het landschap heeft een schilderachtig karakter door het diepblauwe water, de oleanders, de citroenbomen en de cipressen. Het Gardameer ligt in de regioīs Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol en Veneto. De Latijnse naam van het meer, Benŗco, is van Indo-European oorsprong (misschien met de Ąsterkď doordrongen betekenis) en zeker was het reeds aanwezig op het ogenblik van de roman verovering; vele meren van Noordelijk ItaliŽ hebben een Ątweede naamď; de huidige naam komt in plaats daarvan uit de homonymous stad, Garda voort, die 32 km van Verona ligt en tijdens de MiddenLeeftijden het grotere centrum van uitwisseling en handel was.

Het Gardameer is gesitueerd bij de hellingen van de zuidelijke Alpen Retiche, tussen de ketting van het onderstel Baldo in het oosten en de Alpen van Garda in het Westen, van Riva aan SalÚ. In het Noorden drijft het meer in de bergen, in feite het noordelijke deel van het meer is lang en greep, en door bergen omringd, groter waarvan tot Gruppo del Baldo behoort. Terwijl in het Zuiden het in de Vlakte verwijdt, zich uitbreidt tussen heuvels en golven van Peschiera en Desenzano. De vorm is typische ťťn van morainic vallei: waarschijnlijk, in feite, is dit gedeelte van het meer gecreŽrd door de actie van een Paleolithic gletsjer. De rivier Sarca is de belangrijkste zijrivier onder 25 schatplichtigen, terwijl de enige afzet van het meer de rivier Mincio is.
Het Gardameer meet 51.6 km in lengte, terwijl de maximumbreedte 17.2 km is. Zijn perimeter meet 158.4 km en de maximumdiepte is 346 m.

Het klimaat en de flora

Het milde klimaat keurde het kweken van sommige Mediterrane installaties (waaronder de olijfboom) goed, en het droeg ertoe bij om het Gardameer een belangrijke internationale toeristische bestemming t ..
Het klimaat en de flora Gardameer

Oorsprong van Gardameer

Het gebied van meer Garda houdt tegenwoordig de sporen door Glaciations weggegaan, die de bepalende oorzaak van de vorming van de meerdepressie werden gedacht; in recentere jaren heeft men een hypothe ..
Oorsprong van Gardameer Gardameer

Persoonlijkheden

Er zijn heel wat geworden persoonlijkheden, dan beroemd, die geboren waren of op de kusten van Meer Garda hadden geleefd. De belangrijkste persoonlijkheden met betrekking tot Meer Garda zijn

..
Persoonlijkheden Gardameer

Geschiedenis

De geschiedenis van het Meer Garda begint met de eerste bevolking die in ItaliŽ woonde; op het gebied van het meer, in feite, zijn er primitieve holen en rest stilt huizen, zoals bijvoorbeeld onder Ro ..


The lake and the World

Incoming Services for the Lake District, for Individuals and small Groups and Company incentives and team building.
ComoIncoming.com offers you the opportunity to live and discover the Lake through activities, trips and excursions you can see below. You can ask us by sending an email or calling us by phone.
And... Booking your hotel with ComoIncoming.com, you'll have special prices if you reserve one or more activities!

info@comoincoming.com
http://www.thelakeandtheworld.com/
The lake and the World

 

Zoeken van Goooogle
 

© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodatie Gardameer :: about us :: site map


bekijk meer:
Reisgids van ItaliŽ : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodatie meer ItaliŽ
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line