lago di Garda, lake Garda, Garda see, lac de Garde, GardameerSponsor:

Persoonlijkheden Gardameer
Ľ Gardameer Ľ Ontdekken Ľ Persoonlijkheden
Ľ Zoeken in deze website 

Persoonlijkheden

Persoonlijkheden GardameerEr zijn heel wat geworden persoonlijkheden, dan beroemd, die geboren waren of op de kusten van Meer Garda hadden geleefd. De belangrijkste persoonlijkheden met betrekking tot Meer Garda zijn

Gaio Valerio Catullo, geboren in Sirmione in 84 v. Chr. en gestorven in Rome in 54 v. Chr.; hij was een groot Latijnse dichter. Catullo is ťťn van de beroemdste vertegenwoordigers van de school van neoteroi (dat de Ąnieuwe dichtersď) is, die niet de akten van de helden of van de goden beschrijven, maar zij zijn geconcentreerd op thematisch met betrekking tot eenvoudige en dagelijkse episoden. De beroemdste lyrische gedichten zijn die gewijd aan zijn gehouden van vrouw, Lesbia.

Gabriele D'Annunzio, geboren in Pescara in 1863 en gestorven in Gardone Riviera in 1938; hij was een schrijver, dramatist en een Italiaanse dichter, een symbool van decadentism en een held tijdens de Eerste Oorlog van de Wereld. Het bezette een centrale positie in de literatuur en het politieke leven van ItaliŽ vanaf 1914 aan het ogenblik van de zijn dood. Wij zijn hem de montage verschuldigd uit Vittoriale degli Italiani, een villa die meer dan 33.000 boeken bevat. In de tuin van Vittoriale zijn er mausoleum waar D'Annunzio is begraven.
The lake and the World

Incoming Services for the Lake District, for Individuals and small Groups and Company incentives and team building.
ComoIncoming.com offers you the opportunity to live and discover the Lake through activities, trips and excursions you can see below. You can ask us by sending an email or calling us by phone.
And... Booking your hotel with ComoIncoming.com, you'll have special prices if you reserve one or more activities!

info@comoincoming.com
http://www.thelakeandtheworld.com/
The lake and the World

 

Zoeken van Goooogle
 

© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodatie Gardameer :: about us :: site map


bekijk meer:
Reisgids van ItaliŽ : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodatie meer ItaliŽ
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line