lago di Garda, lake Garda, Garda see, lac de Garde, GardameerSponsor:

Reizen Gardameer
Ľ Gardameer Ľ Reizen
Ľ Zoeken in deze website 

Reizen

Reizen GardameerMild klimaat, Mediterrane vegetatie, periodieke winden, kuststedenhoogtepunt van betovering en geschiedenis, villa's, parken, kastelen, kerken, monumenten, pretparken, het typische koken met vissen en olie van de meer, sport en het lopen reizen: u kunt al deze dingen op het Gardameer vinden.

Folklore

De gehechtheid aan het land en de zijn tradities heeft het op het gebied van Gardameer door talrijke festivals en de herhalingen uitgedrukt die ťťn elkaar tijdens het jaar volgen. Tijdens de zomer op ..
Folklore Gardameer

Gastronomie

Het Gardameer behoort tot drie gebieden, Trentino, Veneto en Lombardije. In het noordelijke deel van het meer kunt u meer besliste en een land-stijl keuken vinden, terwijl de het oostenkant met Verona ..
Gastronomie Gardameer

Musea

Een volledig bezoek van het meer Garda leidt ons tot de ontdekking van musea, monumenten en godsdienstige gebouwen. De gardesanimusea behandelen alle geschiedenisperiodes: van de voorgeschiedenis en d ..
Musea Gardameer

Landschap

Garda is wieg van beschavingen sinds de voorgeschiedenis en een bevoorrechte manier van de vlakte aan de Alpen en vice versa geweest. Dit keurde de kruising van verschillende culturen en beschavingen ..
Landschap Gardameer

Sport

In dit gebied bijna kan elke sport, van tennis aan en deltaplaning, vrij-beklimt, vrij duiken, klei-duif worden uitgeoefend die ontspruiten karting. De varende en windsurfing enthousiasten vinden in M ..
Sport Gardameer

Thermische baden

Na sport en activiteiten, ontspannen de bezoeken bij de doorgebrachte restaurants of de uren het winkelen, het lichaam en de kalmte van de geestbehoefte en: het is het ogenblik om de thermische bronne ..
Thermische baden Gardameer

Villas, Palaces en Kastelen

Garda is wieg van beschavingen sinds de voorgeschiedenis en een bevoorrechte manier van de vlakte aan de Alpen en vice versa geweest. Dit keurde de kruising van verschillende culturen en beschavingen ..
Villas, Palaces en Kastelen Gardameer
The lake and the World

Incoming Services for the Lake District, for Individuals and small Groups and Company incentives and team building.
ComoIncoming.com offers you the opportunity to live and discover the Lake through activities, trips and excursions you can see below. You can ask us by sending an email or calling us by phone.
And... Booking your hotel with ComoIncoming.com, you'll have special prices if you reserve one or more activities!

info@comoincoming.com
http://www.thelakeandtheworld.com/
The lake and the World

 

Zoeken van Goooogle
 

© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodatie Gardameer :: about us :: site map


bekijk meer:
Reisgids van ItaliŽ : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodatie meer ItaliŽ
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line