lago di Garda, lake Garda, Garda see, lac de Garde, GardameerSponsor:

 
Tremosine Gardameer
Ľ Gardameer Ľ Bestemmingen Ľ De Kust van de Bomen van de Citroen Ľ Tremosine
Ľ Zoeken in deze website 

Tremosine

Tremosine (uitgesproken TremÚsine) ligt op een natuurlijk terras dat torens boven het hoge Gardameer. De naam Tremosine wijst slechts op ťťn stad, maar geen breed gebied, binnen van het Park 'Alto Garda Bresciano', ingesteld in 1989. Het is ťťn van de breedste stad van de Provincie van Brescia. Kleine hamlets, die in het plateau en in de diepe valleien wordt verspreid die het gebied kenmerken, zijn 18. Campione is enige hamlet die het Gardameer onder ogen ziet. Het klimaat, dankzij de nabijheid aan het meer, is mild in de winter en verwarmt, maar niet sultry, in de zomer. Deze voorwaarden maken de ontwikkeling van een typisch Mediterrane vegetatie mogelijk. Tremosine, die in de aard, aanbiedingen van het strand van Campione tot de bovenkanten van Tremalzo wordt ondergedompeld alle verscheidenheden van typische landschappen van Garda: een plateau op het meer dat onvergelijkelijke panoramas geeft.

Een klein schiereiland op het kristallijne water van Benaco: dit is het fascinerende plaatsen van Campione del Garda, ťťn van de levensechtste meningen van de Kust van de Bomen van de Citroen, hamlet van de stad van Tremosine. De geschiedenis van Campione is het verhaal van het leven van een dorp met een sterke industriŽle en commerciŽle roeping. In de loop van de eeuwen zag het fasen van stijging en daling, delend het lot van de productieve activiteiten die de sociale en stedelijke regeling hebben gemodelleerd. De belangrijkste activiteit die vandaag in Campione wordt uitgeoefend is de zeevaartsport, en in het bijzonder het varen, dankzij de gunstige winden die op dit gebied van het meer blazen.

Search Hotel in Tremosine
More images about Tremosine

Tremosine Gardameer

Tremosine Gardameer

Tremosine Gardameer

Tremosine Gardameer

The lake and the World

Incoming Services for the Lake District, for Individuals and small Groups and Company incentives and team building.
ComoIncoming.com offers you the opportunity to live and discover the Lake through activities, trips and excursions you can see below. You can ask us by sending an email or calling us by phone.
And... Booking your hotel with ComoIncoming.com, you'll have special prices if you reserve one or more activities!

info@comoincoming.com
http://www.thelakeandtheworld.com/
The lake and the World

 

Zoeken van Goooogle
 

© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodatie Gardameer :: about us :: site map


bekijk meer:
Reisgids van ItaliŽ : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodatie meer ItaliŽ
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line