lago di Garda, lake Garda, Garda see, lac de Garde, GardameerSponsor:

 
Padenghe Gardameer
Ľ Gardameer Ľ Bestemmingen Ľ De Bresciana Kust Ľ Padenghe
Ľ Zoeken in deze website 

Padenghe

Gelukkig gelogen op een zoete en zachte heuvel, is Padenghe sul Garda gesitueerd in een territoriale en milieucontext van bijzondere schoonheid. De plaats vormt de inferieure grens van Valtenesi. Padenghe heeft oude oorsprong: sommige recente archeologische terugwinning getuigt van de oorsprong in neolithische leeftijd. In roman leeftijd, was Padenghe plaats van rest patricische families die - vooral in de III en IV eeuw - hier sumptuous villa's en tempels bouwden. Tijdens de leeftijd van de barbaarse invasies, werd de stad - dat op de kust van het meer toenam - bewogen op de heuvel waar nu het is: naast een kasteel werd opgericht, aan defensie de burgers.
De kleine kerk van Sant'Emiliano was de oude parochiekerk, niet te verre van het kasteel, in prettige positie. Het heeft ook halfronde apse van eeuw XII, maar transformaties in barokke leeftijd gehad.
De kerk van de Parochie van Santa Maria, die in 1682 wordt opgericht, behoudt schilderijen van Zenone Veronese (in het bijzonder, een Madonna met het Kind en de Heiligen), Francesco Giugno, Francesco Pagli, en beeldhouwwerken van Antonio Callegari en Beniamino Simoni.
Het middeleeuwse kasteel heeft de originele structuur behouden: vaste muren die van grote kiezelstenen en drie torens (centrale doen ineenstorten) worden gemaakt aan de noordwestenkant. Over de ingang, die sporen van de uitvluchten van een brug en een voetvoetgangersbrug, de belangrijkste vierkante torenstijgingen, zonder crenellation heeft. Lord van het kasteel en zijn garnizoen leefde binnen het kleine kasteel, dat later binnen de stad-muren wordt gebouwd.

Search Hotel in Padenghe
More images about Padenghe

Padenghe Gardameer

Padenghe Gardameer

The lake and the World

Incoming Services for the Lake District, for Individuals and small Groups and Company incentives and team building.
ComoIncoming.com offers you the opportunity to live and discover the Lake through activities, trips and excursions you can see below. You can ask us by sending an email or calling us by phone.
And... Booking your hotel with ComoIncoming.com, you'll have special prices if you reserve one or more activities!

info@comoincoming.com
http://www.thelakeandtheworld.com/
The lake and the World

 

Zoeken van Goooogle
 

© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodatie Gardameer :: about us :: site map


bekijk meer:
Reisgids van ItaliŽ : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodatie meer ItaliŽ
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line