lago di Garda, lake Garda, Garda see, lac de Garde, GardameerSponsor:

 
Moniga del Garda Gardameer
» Gardameer » Bestemmingen » De Bresciana Kust » Moniga del Garda
» Zoeken in deze website 

Moniga del Garda

Op de naam Moniga zijn er diverse interpretaties: sommigen denken het uit Germaanse „Morn“ (blootgesteld aan ochtend) voortkomt en sommigen denken het uit de veronderstelde aanwezigheid van een heiligdom gewijd aan de Atheense godin „Diana Munichia“ voortkomt. Onder de dorpen toegenomen in de eeuw van X op heuvels Garda, is het kasteel van Moniga onder het behouden beste. Het kasteel werd gebouwd om de invasies van de eeuw van X onder ogen te zien; dan voor langdurig werd het kasteel verlaten. De recentere herders en peasants begonnen daar te leven: daarom van deze geïmproviseerdes encampments, begonnen zij om in het kasteel stablily te wonen. De materialen stellen in de wederopbouw tewerk maken zijn van de XIV en XV eeuw, periode waarvan de vandaag zichtbare structuren worden gedateerd.

Kerk van Heilige Martino
De kerk van Heilige Martino is één van oudst van Valtenesi. In 1700's, werd de kerk herbouwd: daarom werd facade zoals wij nog vandaag zien gebouwd, in de stijl van de leeftijd, barok. Er is een mooi portaal, waarover een rechthoekig groot venster, in de gekleurde glazen, de scène van Heilige Martino reproduceert die zijn mantel aan de bedelaar geeft. De binnenkant, met één nave, is verfraaid met marmer. Er zijn vijf altaren: recht, San Giuseppe en de altaren van Rosario; op de linkerkant, het altaar van Crocifisso en gewijd aan Vergine. Het belangrijkste altaar herinnert zich, in de stijl en de decoratie, zijn duidelijke barokke oorsprong. In het lage deel, in het centrum, wordt een klein standbeeld van San Martino opgenomen.
Kerk van Madonna della Neve
De kleine kerk die op de Madonna stijgingen van dellaNeve recht heeft, die in de campagne van Moniga, niet verre van lago worden geïsoleerdn. De hoge cipressen en een watercursus flankeren het aan een kant, aan de schouders hebben de communale begraafplaats, wordt facade gedraaid aan het oosten, naar Garda. Geconstrueerd in Romanesque stijl, wordt het gedateerd waarschijnlijk van de tweede helft van XVI eeuw. De decoratie van de muren is recent en stelt met de stijl van de nog zichtbare authentieke delen tegenover elkaar. In oorsprong, waarschijnlijk, waren er fresko's, maar zij hebben verloren in XIX eeuw, toen de kerk als lazaret (het besmettelijke ziekteziekenhuis) in gelegenheid van een choleraepidemie en toen, voor desinfectie werd gebruikt, met de kalk werd geschilderd.

Search Hotel in Moniga del Garda

Moniga del Garda Gardameer

The lake and the World

Incoming Services for the Lake District, for Individuals and small Groups and Company incentives and team building.
ComoIncoming.com offers you the opportunity to live and discover the Lake through activities, trips and excursions you can see below. You can ask us by sending an email or calling us by phone.
And... Booking your hotel with ComoIncoming.com, you'll have special prices if you reserve one or more activities!

info@comoincoming.com
http://www.thelakeandtheworld.com/
The lake and the World

 

Zoeken van Goooogle
 

© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodatie Gardameer :: about us :: site map


bekijk meer:
Reisgids van Italië : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodatie meer Italië
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line