lago di Garda, lake Garda, Garda see, lac de Garde, GardameerSponsor:

 
Bardolino Gardameer
Ľ Gardameer Ľ Bestemmingen Ľ De Kust van de Bomen van de Olijf Ľ Bardolino
Ľ Zoeken in deze website 

Bardolino

De stad van Bardolino is gesitueerd in een mooie lijn van het Meer Garda, afgelegen van de overvolle en bezige gebieden.
Het is een stad met hoge historische lineage, de waarvan naam Germaanse oorsprong of, misschien, verband met een karakter van de mythe van Argonauts kan houden. Er zijn vele vondsten die bewijsmateriaal van bevolking die op dit grondgebied in Roman leeftijd, zoals muntstukken, cippus, grafstenen, beeldhouwwerken leven zijn, zichtbaar in vele delen van het stadsgrondgebied; evenals graveyard blijft.
De Romanesque vormen van de kerk van San Severo zijn bewijsmateriaal van de oude geschiedenis van Bardolino, zowel de externe, met hellende facade met prothyrum, als de binnen, die door drie doorgangen worden gekenmerkt die vijf spanwijdten en drie ongelijke apses houden. Er is ook een crypt, die terug naar XI eeuw wordt gedateerd. De tijdgenoot met San Severo is de kleine kerk van San Zeno, met ťťn nave en versierd door zes rode marmeren kolommen. In de zijvleugels, zijn er sommige originele decoratie. Het maakte deel uit van de kloosterruzie van Abbey van San Zeno. Het nieuwsgierige rappels in de bouwstijl vele kerken die de volgende periode, in centraal en zuidelijk ItaliŽ worden ingebouwd. Het schilderpatrimonium van de kerk van Santa Maria della Misericordia, dat ook als Madonna della Neve wordt bekend, die in XIV eeuw wordt gebouwd, is ook interessant.


Maar Bardolino is niet alleen de naam van een verrukkelijke stad op de kusten van het meer; de minnaars weten dat Bardolino een wijn DOC is, de waarvan productie in de provincie van Verona wordt toegestaan. Er is twee DOC van Bardolino: Rosso en Chiaretto, die uit inheemse wijnstokken komen. Zij zijn lichte, zachte en vriendelijke wijnen, met een droge, sapid, lichtjes bittere, harmonische smaak en met een nota van amandel, gemeenschappelijk voor alle wijnen van dit gebied.

Search Hotel in Bardolino
More images about Bardolino

Bardolino Gardameer

Bardolino Gardameer

The lake and the World

Incoming Services for the Lake District, for Individuals and small Groups and Company incentives and team building.
ComoIncoming.com offers you the opportunity to live and discover the Lake through activities, trips and excursions you can see below. You can ask us by sending an email or calling us by phone.
And... Booking your hotel with ComoIncoming.com, you'll have special prices if you reserve one or more activities!

info@comoincoming.com
http://www.thelakeandtheworld.com/
The lake and the World

 

Zoeken van Goooogle
 

© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodatie Gardameer :: about us :: site map


bekijk meer:
Reisgids van ItaliŽ : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodatie meer ItaliŽ
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line