lago di Garda, lake Garda, Garda see, lac de Garde, GardameerSponsor:

 
Arco Gardameer
» Gardameer » Bestemmingen » Garda Trentino » Arco
» Zoeken in deze website 

Arco

Arco ligt in het Noorden van Altogarda, het definitieve deel van de vallei van de rivier Sarca, die hier in het Meer stroomt. De positie, die door bergen en de nabijheid van het meer Garda wordt beschermd, staat dit gebied toe om een bijzonder mild klimaat te handhaven, dat deze stad één van de beroemdste toevlucht sinds eeuwen maakte.

De stad heeft zich bij de hellingen van rotsachtige klip ontwikkeld, waarvan het prachtige middeleeuwse kasteel de volledige vallei van Altogarda overheerst. Oorspronkelijk was het kasteel praktisch een versterkt dorp, dat door krachtige muren en een goed systeem om waar te nemen wordt verdedigd, dankzij de verscheidene torens. Volgens sommige bronnen, was zijn bouw in de MiddenLeeftijden begonnen, werd het opgericht door de zelfde inwoners van Arco en toen werd bezit van de edele familie arcense dat overheerst dit land. Het kasteel werd verlaten tijdens 1700's, als resultaat van de belegering van de Franse troepen in de zomer van 1703.
De Collegiata dell'Assunta, die in het belangrijkste openbare vierkant van de stad wordt gesitueerd, is een kerk waardig van een bezoek. De werkzaamheden voor de zijn bouw werden ondernomen in 1613 op de rest van een oude en vorige kerk van Romanesque oorsprong, maar Collegiata was consecrated slechts 15 Mei 1671. Binnen van Collegiata - dat heeft slechts één nave - er is een marmeren standbeeld gewijd aan Onze Dame van de Veronderstelling; onder de altaren, heeft de vooruit juiste kant recht op Saintest Sacramento - dat door een ijzer en messingsomheining wordt gesloten - terwijl het tweede altaar aan de linkerkant aan Maria Maddalena wordt gewijd. Over het eerste altaar op de linkerzijde, zijn er paneel het vertegenwoordigen Madonna met het Kind Jesus, twee engelen en heilige Michael Archangel. Houten choir werd voltooid in 1731. Dichtbij presbitery zijn er de twee ingangen in de lokale bestrating die tot ondergrondse sepulchre leiden waar in voorbij de canons van Collegiata en de lokale tellingen werden begraven. Tijdens de laatste jaren van de XIX eeuw, werd corpse van Francesco II dell Gepaste Sicilie hier begraven - tijdelijk -; hij was de laatste monarch van Reign van Napels, stierf in Arco in 1894.

Search Hotel in Arco

Arco Gardameer

Arco Gardameer

The lake and the World

Incoming Services for the Lake District, for Individuals and small Groups and Company incentives and team building.
ComoIncoming.com offers you the opportunity to live and discover the Lake through activities, trips and excursions you can see below. You can ask us by sending an email or calling us by phone.
And... Booking your hotel with ComoIncoming.com, you'll have special prices if you reserve one or more activities!

info@comoincoming.com
http://www.thelakeandtheworld.com/
The lake and the World

 

Zoeken van Goooogle
 

© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodatie Gardameer :: about us :: site map


bekijk meer:
Reisgids van Italië : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodatie meer Italië
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line