lago di Garda, lake Garda, Garda see, lac de Garde, GardameerSponsor:

Thermische baden Gardameer
Ľ Gardameer Ľ Reizen Ľ Thermische baden
Ľ Zoeken in deze website 

Thermische baden

Thermische baden GardameerNa sport en activiteiten, ontspannen de bezoeken bij de doorgebrachte restaurants of de uren het winkelen, het lichaam en de kalmte van de geestbehoefte en: het is het ogenblik om de thermische bronnen van het meer Garda, voor het welzijn op te nemen dat zij aanbieden.
Onder de belangrijkste, herinneren wij de van Sirmione, die op een fascinerend toeristisch gebied worden ondergedompeld, rijk van historische en artistieke tekenen. In dit land, voedt het kostbare zwavelachtige water dat natriumbromide en jodide bevat twee thermische Baden: Catullo, die in het historische centrum van Sirmione wordt gesitueerd, en Virgilio, die in hamlet Colombare wordt gesitueerd. In Colŗ Di Lazise, tussen cipressen, yews en eeuw-oude beuken, is een thermische bron ontdekt en dit zette het schitterende park van dei Cedri van de Villa in een plaats van verrukkingen om, waar u het welzijn in een thermisch klein meer kunt vinden. Dichtbij Bardolino, in plaats daarvan, barst een laag gemineraliseerd water dat uit Monte Baldo komt los: het is een licht, vers en zuiver water, wordt gebruikt dat harmonie in het lichaam en de mening te kalmeren en te brengen. De betovering van het meer Garda, het mirakel van een kostbaar water dat van het centrum van het meer en de ernst van de thermische bedrijven uitstort maakt van dit grondgebied een onvergetelijke bestemming voor uw vakantie.
The lake and the World

Incoming Services for the Lake District, for Individuals and small Groups and Company incentives and team building.
ComoIncoming.com offers you the opportunity to live and discover the Lake through activities, trips and excursions you can see below. You can ask us by sending an email or calling us by phone.
And... Booking your hotel with ComoIncoming.com, you'll have special prices if you reserve one or more activities!

info@comoincoming.com
http://www.thelakeandtheworld.com/
The lake and the World

 

Zoeken van Goooogle
 

© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodatie Gardameer :: about us :: site map


bekijk meer:
Reisgids van ItaliŽ : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodatie meer ItaliŽ
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line