lago di Garda, lake Garda, Garda see, lac de Garde, GardameerSponsor:

De Kust van de Bomen van de Citroen Gardameer
Ľ Gardameer Ľ Bestemmingen Ľ De Kust van de Bomen van de Citroen
Ľ Zoeken in deze website 

De Kust van de Bomen van de Citroen

De Kust van de Bomen van de Citroen Gardameer'Riviera dei Limoni' is de naam die die aan de het westenkust wordt gegeven, uit de steden van Limone sul Garda aan SalÚ bestaat. De eerste introductie van de citroenbomen op het Gardameer, van de kust van LiguriŽ, wordt toegeschreven aan friars van het klooster van San Francesco in Gargnano, in de XIII eeuw. Sindsdien kenmerkt de cultuur van deze bomen de westelijke kust van het Gardameer. De 'Kust van de Bomen van de Citroen' houdt plaatsen van buitengewone schoonheid en culturele en territoriale uniciteit; het biedt een vegetatie zowel van Mediterraan type, met cipressen, holm eiken als asbomen dichtbij de kusten aan, en van bergtype, met beuken en iepbomen, uitgaand naar heuvels. De geschiedenis heeft nog de eigenaardigheden van elk enig dorp, in het achterland verheven, dat altijd aan de tradities, en in het kustgebied, met een grote toeristische roeping is vastgemaakt.

Tignale

De bijzonderheid van de stad van typische Tignale (van veel andere steden van het hoge gebied Garda) is het feit dat het door 6 hamlets wordt gevormd, waaronder, niemand de naam Tignale heeft: Gardola ..
Tignale Gardameer

Tremosine

Tremosine (uitgesproken TremÚsine) ligt op een natuurlijk terras dat torens boven het hoge Gardameer. De naam Tremosine wijst slechts op ťťn stad, maar geen breed gebied, binnen van het Park 'Alto G ..
Tremosine Gardameer

Toscolano Maderno

Toscolano Maderno breidt zich op twee grote banden uit, met de leiding inhabitated partsnear het meer en hamlets op de heuvels. Toscolano en Maderno zijn twee verschillende steden. Eerste heeft een in ..
Toscolano Maderno Gardameer

SalÚ

Bepaald langs de kusten van een diepe kreek, ziet SalÚ het meer onder ogen, dat door zijn heuvels met cipressen en olijfbomen wordt beschermd.
De oorsprong van deze stad, zoals andere plaa ..
SalÚ Gardameer

Gardone Riviera

Gardone is beroemd vooral wegens Vittoriale, maar de verscheidenheid van zijn prestigieuze twintigste-eeuwwoonplaatsen.
De ontwikkeling van Gardone was gerealiseerd in de jaren 1900, en he ..
Gardone Riviera Gardameer

Gargnano

Gargnano ligt op de westelijke kust van het meer, beschermt tegen koude noordelijke wonds door een kroon van bergen en heuvels. Zijn grondgebied wordt samengesteld door verscheidene hamles; op de hell ..
Gargnano Gardameer

Limone sul Garda

De naam van Limone herinnert zich aan alle toeristen die in deze schilderachtige plaats de citroenvruchten aankomen die werkelijk hier groeien: de stadsgids zegt dat dit de noordelijkere plaats is waa ..
Limone sul Garda Gardameer
The lake and the World

Incoming Services for the Lake District, for Individuals and small Groups and Company incentives and team building.
ComoIncoming.com offers you the opportunity to live and discover the Lake through activities, trips and excursions you can see below. You can ask us by sending an email or calling us by phone.
And... Booking your hotel with ComoIncoming.com, you'll have special prices if you reserve one or more activities!

info@comoincoming.com
http://www.thelakeandtheworld.com/
The lake and the World

 

Zoeken van Goooogle
 

© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodatie Gardameer :: about us :: site map


bekijk meer:
Reisgids van ItaliŽ : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodatie meer ItaliŽ
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line