lago di Garda, lake Garda, Garda see, lac de Garde, GardameerSponsor:

 
Riva del Garda Gardameer
» Gardameer » Bestemmingen » Garda Trentino » Riva del Garda
» Zoeken in deze website 

Riva del Garda

Riva del Garda is gesitueerd in de noordwestelijke hoek van het Gardameer. Aan de het westenkant neemt Monte Rocchetta (1575 m) boven de stad toe, terwijl aan het oostenkant er het Monte Baldo (2218 m) is. Deze positie maakt Riva één van de meer spectaculaire plaatsen van het meer. Renowned toeristenplaats, Riva is paradijs van zeilnavigatie en windsurf en zetel voor belangrijke sportvergadering.

Het belangrijkste vierkant van Riva - Vierkante III Novembre - wordt met zijn palaces van lombardic-Venetiaanse smaak, geopend op het meer. Het wordt van het meer afgebakend en de heuvel die door een oude grondverschuiving wordt gevormd, waar de oude stad omhoog door elkaar gooit. Voor het openbare vierkant is er de haven. Aan de kant dichtbij het meer, PALAZZO PRETORIO, die in 1375 worden gebouwd; onder de brede portiek kan Roman, middeleeuwse en moderne grafsteen worden gezien, en onder deze, is er één die de verscheidene overheersingen herinnert waaraan de stad in de eeuwen ondergeschikt is geweest. De CASA DEL COMUNE wordt verbonden met Palazzo Pretorio door een vijftiende-eeuwportiek, tussen 1475 en 1482 hersteld, en die door verscheidene wapenschilden wordt versierd waaronder één van Riva. Aan de het oostenkant van Vierkante III Novembre, neemt TORRE APPONALE toe. Volgens documenten werd het opgericht naar 1200, laag, in moeilijkheden, werd het opgeheven in 1555; nu is het 34 m hoog en begraven voor 3-4 meters. Gebruikt als gevangenis, dan als waarnemingscentrum tijdens de Eerste Oorlog van de Wereld. Bij de bovenkant van de toren, zijn er 'Anzolim de a Tor', een kleine engel die wij op de kerken van Arco en in al gebied kunnen ook vinden Trentino. De CHIESA DELL'INVIOLATA, één van de meest bijzondere heilige gebouwen van al Trentino, werd gebouwd in 1603, volgens het plan van een onbekende Portugese architect. De buitenkant is eenvoudig; de binnenkant, met octagonal installatie, is prachtig, van de rijkdom van altaren, decoratie en schilderijen van de beste kunstenaars van de leeftijd. De kerk kan als het mooiste voorbeeld van barokke architectuur van Trentino worden beschouwd.

Search Hotel in Riva del Garda
More images about Riva del Garda

Riva del Garda Gardameer

Riva del Garda Gardameer

Riva del Garda Gardameer

Riva del Garda Gardameer

Riva del Garda Gardameer

The lake and the World

Incoming Services for the Lake District, for Individuals and small Groups and Company incentives and team building.
ComoIncoming.com offers you the opportunity to live and discover the Lake through activities, trips and excursions you can see below. You can ask us by sending an email or calling us by phone.
And... Booking your hotel with ComoIncoming.com, you'll have special prices if you reserve one or more activities!

info@comoincoming.com
http://www.thelakeandtheworld.com/
The lake and the World

 

Zoeken van Goooogle
 

© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodatie Gardameer :: about us :: site map


bekijk meer:
Reisgids van Italië : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodatie meer Italië
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line